Rodeostier met bediening
Rodeostier met bediening Rodeostier met bediening Rodeostier met bediening Rodeostier met bediening Rodeostier met bediening Rodeostier met bediening

Rodeostier met bediening

Product: Rodeostier bediening
Prijs: op aanvraag Excl. BTW: op aanvraag

Beschikbare opties:


* Rodeo opties (prijs op aanvraag):

Omschrijving Specificatie Bekijk ook... (2)

Ook een rodeostier huren kan je bij attractieverhuur Jumpy. Onze stier bekend van televisie is een zeer geliefd spektakel uitstekend geschikt voor kinderen en volwassenen.
De mechanische rodeo ride of bull ride is te huur voor op uw feesten, bedrijfsuitjes, sportclub of als trekpleister op braderij of evenement. Om er zeker van te zijn dat de attractie kan doordraaien tijdens een outdoor event kan deze ook worden opgesteld in een tent die je bij ons kan huren.
De rodeo namiddag of avond wordt steeds door ons begeleid en kan worden uitgebreid met muziek en lichteffecten zodat dit uitgroeit tot een waar rodeo spektakel.
Onze bedieningsconsole is voorzien van een grote display die met een chronometer uw tijd op de rodeostier aangeeft samen met de best gereden dagtijd.
Voor de echte wedstrijdliefhebbers kunnen we scoretabellen voorzien en kan er een heuse competitie rond worden opgebouwd.
Een pakket op maat samenstellen met een combinatie van andere produkten uit ons fun food gamma, springkastelen of games behoort ook tot de mogelijkheden.

Hou bij prijsvergelijken rekening dat onze rodeo stier volledig mechanisch werkt en in alle richtingen beweegt, met ingebouwde beveiliging en variabele snelheden waardoor zowel volwassenen als kinderen een echte en veilige rodeo ervaring kunnen meemaken.
Onze rodeo stier ziet er bovendien mooi en netjes uit... 

attr afmetingen / details
Te voorziene ruimte 6x6 m
Stroomvoorziening 220V 16a